fbpx

Blogs

Biežāk uzdotie jautājumi

Mēs gatavojam mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Uz vietas gatavo produkciju cenšamies neturēt, jo tas prasa plašas uzglabāšanas telpas. Taču bieži pie mums var apskatīt citiem pasūtītājiem gatavotās mēbeles. Lai palīdzētu jums izlemt par pasūtījumu, varam piedāvāt apskatīt jau iepriekš izgatavoto mēbeļu fotogrāfijas, kā arī sniegt detalizētu informāciju par materiāliem, dizainiem un iespējām. Ja vēlaties, varam arī sarunāt konsultāciju, lai izrunātu visas detaļas un atrastu piemērotāko risinājumu tieši jums.

Mēs galvenokārt strādājam ar masīvkoku, tādejādi nodrošinot augstu kvalitāti un izturību mūsu ražotajām mēbelēm. Palīgdetaļām tiek izmantots  saplāksnis. Taču, ja jums ir vēlme pēc finierētām mēbelēm mēs varam piedāvāt individuālu risinājumu, kas atbilst jūsu prasībām.

Visām mūsu mēbelēm nodrošinām garantiju vismaz 3 gadus, kas apliecina mūsu pārliecību par produkcijas kvalitāti un ilgmūžību. Garantijas laikā mēs esam gatavi risināt jebkādas problēmas, kas varētu rasties normālas lietošanas gaitā.

 

Uz garantiju attiecas šādi nosacījumi:

 

  1. Garantija sedz ražošanas defektus un materiālu kvalitātes problēmas.
  2. Garantija neattiecas uz bojājumiem, kas radušies nepareizas lietošanas, mehānisku bojājumu vai nepienācīgas kopšanas dēļ.
  3. Garantija nesedz nolietojumu, skrāpējumus vai krāsas izmaiņas, kas rodas laika gaitā.

Mūsu piedāvājumā esošās mēbeles parasti tiek izgatavotas 2 līdz 3 nedēļu laikā, atkarībā no pasūtījuma sarežģītības un materiālu pieejamības. Precīzu izgatavošanas laiku vienmēr saskaņosim ar jums pēc pasūtījuma veikšanas, lai nodrošinātu iespējami ātru un kvalitatīvu piegādi.

Piedāvājumā esošo mēbeļu montāža ir iekļauta cenā. Tomēr, ja runa ir par virtuves mēbelēm, skapjiem, garderobēm, viesistabām, tad montāžas izmaksas tiek noteiktas individuāli pēc iepazīšanās ar montāžas telpu un atrašanās vietu, lai nodrošinātu precīzu un pielāgotu pakalpojumu.